Wella

Wella is passie voor haar! Wella Professionals staat voor hoogwaardige kleuring, verzorging en styling. Wella Care is geheel vernieuwd. Style uw haar en creëer de meest uiteenlopende kapsels met de superieure Wella High Hair producten van Wella Professionals.

Wella overtreft alle verwachtingen en voldoet aan de opkomende trends, waardoor het assortiment continu wordt vernieuwd. Van briljante haarkleuringen zoals de permanente haarkleuring Wella Koleston Perfect en de demi-permanente Wella Professionals Color Touch haarverf, de styling van Wella Stylingtot de haarverzorgingvan de Wella Care lijn.

 

Schwartskopf Osis

Met de Osis producten van Schwarzkopf creëer je elke gewenste look. Van creatief modelleren met de Osis Thrill Fibre Gum tot stralende glans met de Osis Magic.

 

Keune

Keune is de grootste Nederlandse producent van professionele haarverzorgingsproducten van een uitstekende kwaliteit, wat verkrijgbaar is bij de professionele kapper. In onze kapsalon werken wij met haarproducten van dit merk, zoals de Keune haarverf. Keune staat voor elegantie, creativiteit en actualiteit. Het is echt een design kappersmerk. Dit design komt ook terug in de herkenbare zwartzilveren verpakking van Keune.

 

Calmare Cosmetics

Calmare is een leverancier van professionele haarproducten voor haarverzorging, exclusief voor de professionele kapper. De producten van Calmare zijn eenvoudig te begrijpen en te gebruiken. Wat uw haar ook nodig heeft, volume, verzorging, bescherming zachtheid, haarstyling of kleur, Calmare Cosmetics heeft er haarproducten voor.